Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση- ΣυνέδριοΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ:
  Το  Σάββατο 12/10/2013 το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής που εκπονήθηκε  από παιδιά Νηπιαγωγείου το σχολ.έτος: 2012-2013 με τίτλο: "Για δέντρα και φυτά μαθαίνω χίλια μυστικά" στις Κυκλάδες , παρουσιάζεται σε συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Διεύθυνση: Μ. Καραολή και  Α. Δημητρίου  80, 185 34 Πειραιάς  Τηλ. Κέντρο:  210 4142000).

  Το 5th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην εκπαίδευση (5th CIE 2013), διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών -ΕΠΥ και εστιάζεται στην Πληροφορική και στις ΤΠΕ στην εκπαίδευση.Καλύπτει τόσο τις βαθμίδες της τυπικής εκπαίδευσης –Δευτεροβάθμια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια), Πρωτοβάθμια, Τριτοβάθμια- όσο και την μη τυπική εκπαίδευση.
Πρόγραμμα Συνεδρίου 2013 (εδώ).
  Αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία  για τους συναδέλφους που έχουν την πρόθεση να παρακολουθήσουν προγράμματα Β΄Επιπέδου στις ΤΠΕ  στις επόμενες επιμορφωτικές περιόδους ή στο μικτό μοντέλο, να προϊδεαστούν σε εφαρμογές στην τάξη καθώς και στη χρήση εργαλείων.
 ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

***Η εισήγηση :

«Για δέντρα και φυτά μαθαίνω χίλια μυστικά»
Μ. Παντελέων
logo
 Πρακτικά του Συνεδρίου με ISBN: α) on line (εδώ), β) για μεταφόρτωση 76 MB (εδώ)

3 σχόλια:

Τάνια Μάνεση είπε...

Μίκα μου, καλή επιτυχία. Φιλιά.

Μίκα Παντελέων είπε...

Ευχαριστώ .Ελπίζω να σε δω.Καταπληκτικό το άρθρο σου στο CIE 2012, για την εννοιολογική χαρτογράφηση. Επί του πρακτέου λοιπόν...

Mariela είπε...

Όλα να πάνε καλά!
Επέστρεψα και πέρασα να αφήσω μερικά Ναξιώτικα χαμόγελα...