Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τα ιστολόγια των εκπαιδευτικών ΠΕ60 στην Ελλάδα-Αποτελέσματα έρευνας

  Σε μια εποχή που τα παιδιά είναι τόσο εξοικειωμένα με τη παρουσία και τη χρήση των ψηφιακών συσκευών,  τα ιστολόγια των εκπαιδευτικών ΠΕ60 στην Ελλάδα διαρκώς πληθαίνουν,  αποδεικνύοντας πως η Προσχολική Αγωγή ανανεώνεται με φρέσκιες ιδέες, προτάσεις και παιδαγωγικές αντιλήψεις.
  Στην έρευνα που διεξήχθη τον περασμένο Μάϊο (με κλικ στην εικόνα),

http://mikapanteleon.blogspot.gr/2014/05/60.html

για την χρήση των blogs, πήραν μέρος 21 γυναίκες εκπαιδευτικοί, τις οποίες ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή τους.Τα αποτελέσματα της έρευνας καθώς και το σχετικό άρθρο παρουσιάζονται αναλυτικά στο 9ο τεύχος του περιοδικού i-Teacher -Οκτώβριος 2014, σελίδα 182.
Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε στην παρακάτω εικόνα.

 ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

4 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΙΚΑ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ;)

Μίκα Παντελέων είπε...

Σ΄ευχαριστώ για τα σχόλια και τη συνεργασία. Πράγματι το δείγμα ήταν μικρό. Ελπίζω στο μέλλον να υπάρχει μεγαλύτερη προθυμία συμμετοχής σε έρευνες, που προάγουν την επιστημονική σκέψη. Θεωρώ καινοτόμα τα ιστολόγια εκπαιδευτικών ΠΕ60 στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα.Αρκετοί συνάδελφοι, τα συμβουλεύονται καθημερινά, εμπλουτίζοντας το υλικό τους και τις δραστηριότητές τους στην τάξη. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Σοφία είπε...

Συγχαρητήρια κι από μένα Μίκα..καλή συνέχεια!!!

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!