Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Διαδικτυακά παιχνίδια προσχολικής ηλικίας (2)

  • PandaLife: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό παιχνίδι για παιδιά 

 
   Το PandaLife είναι το πρώτο ελληνικό Casual MMO game  (Massive Multiplayer Online) για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.Πιο συγκεκριμένα, το PandaLife απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών και πάνω και τους δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουν έναν φανταστικό κόσμο μέσα από τα μάτια ενός Panda. Το παιχνίδι είναι πολυδιάστατο και προσφέρει στα παιδιά αμέτρητες δυνατότητες Ένα κομμάτι του είναι η εξερεύνηση του μαγικού κόσμου του PandaLife μέσα από τη μεταφορά του μικρού Panda στις διάφορες περιοχές του. Ένα δεύτερο κομμάτι είναι η συνομιλία με τα άλλα Panda και η αλληλεπίδραση με αυτά. Και το τρίτο κομμάτι είναι τα διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια που μπορεί να παίξει το κάθε Panda (Σταγονομετρία, Μέλι Μέλι Μέλι, Φρουτομαζέματα, Μαγικός Κήπος, Μνημοπληκτράκια, Μανιταρολόγος κ.ά.).
   Ο κόσμος του PandaLife διαρκώς εμπλουτίζεται με νέες δραστηριότητες και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μικρούς μας φίλους να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία, να αλληλεπιδράσουν, να διασκεδάσουν και να κοινωνικοποιηθούν μέσα σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον.
   Για τη συμμετοχή στο παιχνίδι απαιτείται η εγγραφή από την πλευρά των γονιών.
Η εγγραφή στο PandaLife είναι μια απλή διαδικασία που γίνεται από τη διεύθυνση: http://pandalife.gr/
 Περισσότερες πληροφορίες για το PandaLife και τους δημιουργούς του καθώς και πολλές εικόνες μπορείτε να βρείτε στο  http://pandalife.gr/press.php


  • Ενώνω τα κομμάτια και τοποθετώ τα σχήματα στη σωστή θέση -Εξάσκηση με το ποντίκι(με κλικ στην εικόνα)  

  • Φτιάχνουμε διαδικτυακά ένα νόστιμο κέικ μπανάνας, Τα παιδιά ακολουθούν τα βελάκια και εξασκουνται με τη χρήση ποντικιού( με κλικ στην εικόνα):
ΚΑΛΗ  ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: