Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Θεατρικό του καλοκαιριού 2018, μέρος Α΄   Φέτος τα παιδιά θα παίξουν την ιστορία "της Χήνας της Πιπίνας" από το ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Μουμουζιά  από τις εκδόσεις Βάρφη, μαθαίνοντας συνάμα  γεωγραφία μια και η Πιπίνα περιπλανιέται από την Κατερίνη μέχρι την Αθήνα κι από την Αθήνα ως τις Κυκλάδες.
  •  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
   Η Πιπίνα είναι μια χήνα κάπως διαφορετική από τις άλλες. Πιστεύει πως βρίσκεται σε ηλικία ώριμη για γάμο, αλλά δεν θέλει οποιονδήποτε γαμπρό. Παίρνει, έτσι, την απόφαση να πάρει τους δρόμους και να γυρίσει την Ελλάδα, μέχρι να βρει τον πιο κατάλληλο γι’ αυτήν. Από την Αττική στη Μακεδονία, από τη Θεσσαλία στη Φθιώτιδα και από την Εύβοια στις Κυκλάδες, θα κάνει ένα ταξίδι μακρύ, δύσκολο μα συνάμα όμορφο και γεμάτο εκπλήξεις.
  • Οι ζωγραφιές των παιδιών μετά την αφήγηση:

  • Οι προσκλήσεις:
 
 

 
*** Ο αμάραντος που στολίζει την πρόσκληση στάλθηκε από το όμορφο νησί της Πάρου, από τα χεράκια παλιών μαθητριών μου που φέτος παρακολουθούν τα μαθήματα της ΣΤ΄Δημοτικού Σχολείου.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσουν τα σκηνικά που θα στολίσουν το σχολείο μας μετά την παράσταση, ο πολιτικός χάρτης της Ελλάδας για το ταξίδι μας αλλά και η εμπλοκή μας με τις ΤΠΕ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: