Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Επιμορφωτικές δράσεις για εκπαιδευτικούς ΠΕ60 και ΠΕ70 στο Π.Ε.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου

   
   Από τις 27 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε μια τριλογία επιμορφωτικών δράσεων με στόχο την ενδυνάμωσή μας. Αφορούσε κατά το πλείστον εκπαιδευτικούς ΠΕ60  και είχε προαιρετικό χαρακτήρα. 
Ακολουθούν οι δράσεις:
  • "Από τη γραμμική στην ψηφιακή αφήγηση"  σε πρόσκληση, την οποία  παρακολούθησαν 245 εκπαιδευτικοί ΠΕ60  της 1ης και 2ης Ενότητας και εκπαιδευτικοί ΠΕ70 της 2ης Ενότητας του Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Εισηγήτριες η κα Αργυρή Μπιλιούρη και η κα Λιάνα Δενεζάκη.


 
   Χρήσιμα ψηφιακά εργαλεία που πλαισιώνουν την ψηφιακή αφήγηση από την κα Αργυρή Μπιλιούρη:  
  • "Παιχνίδι και φυσικές επιστήμες". Η πρόσκληση και τα στιγμιότυπα της δράσης που παρακολούθησαν 245 περίπου εκπαιδευτικοί ΠΕ60 της 1ης και 2ης Ενότητας του Π.Ε.Κ.Ε.Σ σε δύο μέρες με εισηγήτρια την κα Αγγελική Βελλοπούλου.


 

  • "Ο ρόλος της σωματικής έκφρασης στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών στο Νηπιαγωγείο" .Η πρόσκληση και τα στιγμιότυπα της δράσης που παρακολούθησαν 230 περίπου εκπαιδευτικοί ΠΕ60 της 1ης και 2ης Ενότητας του Π.Ε.Κ.Ε.Σ, με εισηγητή  τον κο  Παναγιώτη Παντίδος. 
 
 

 


*** Ευχαριστούμε θερμά τους/τις εισηγήτριες που τίμησαν με  την παρουσία τους το Π.Ε.Κ.Ε.Σ και τους/τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς,  που συμμετείχαν στις δράσεις.
Επίσης ευχαριστώ προσωπικά τις Σ.Ε.Ε:  κα  Ζαχαρούλα  Καραβά ΠΕ70 και κα Στυλιανή  Σαραντοπούλου  ΠΕ60, που στήριξαν την ιδέα.
Μ.Π
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: